torstai 30. huhtikuuta 2009

Tröööööööööööööööt!

Torvien ja pillien säestyksellä toivottelen hyvää vappua ja yritän etsiä omaa vappufiilistä. Onneksi on sentään kolme päivää vapaata. Ja kolme viikkoa kesälomaan!! :)



maanantai 27. huhtikuuta 2009

Ylläri-pylläri

...lisää kummilapsikuvia! Alkaa puhelin olla väärällään näitä, mutta pitää dokumentoida! On se ihmetys kun lapsi kasvaa niin nopsaan. Vaikka on se aikamoinen kirppu edelleen. :)

Lumia alkaa jo kiukuttamaan kun ei pääse liikkeelle. :) Kyllä se siitä, malta nyt mielesi. :)

perjantai 24. huhtikuuta 2009

Ihana, aurinkoinen kevät!

Se taitaa vihdoinkin olla käsillä - pitkään ja hartaudella odotettu kevät! Aurinkoista täällä on toki ollut jo muutaman päivän ajan, mutta yöt pirulaiset vielä viileitä. Viikonlopuks lupailivat tänne +16C. Voi ihmettä. Eikä tässä ole enää kuin 4 viikkoa kesälomaankaan. Ensimmäiset 2 viikkoa siis. Loput 2 viikkoa sitten... syksymmällä. Kun muut palailee lomilta. :)

Polvi pirulainen on alkanut taas ärtyilemään ja on tässä näköjään tullut taas sen verran possuiltua että vaatteet kiristää. Hiphei. Aletaan nyt sitten kesän kynnyksellä tarkkailemaan noita ruokailuja enemmän ja lisäillään liikuntaa. Juurikin hyvän ystävän kanssa juteltiin että josko polvi kestää sulkapallon - ja kestäähän se. Ei me kuitenkaan niin paljon juosta siellä kentällä. Mutta tuleepa vähän vaihtelua tuohon salirutiiniin. Ja vois alkaa tehdä pidempiä kävelylenkkejä kun on näin valoisaa ja lämmintä. Polkupyörästäkin jo hetken aikaa haaveilin, mutta en minä siitä pyöräilystä niin paljon pidä. Salille polkemaan jos mieli tekee. :D Mutta... kaiken kaikkiaan hyvä fiilis! :)

maanantai 20. huhtikuuta 2009

Kyläilyä

Lähdettiin siskon kanssa eilen Karkkilaan Emilia-serkkua onnittelemaan synttäreinä. Tietenkin piti ottaa Lumi mukaan että pääsi pikkuserkkua ihmettelemään. Ja ihmettelyä riitti. Lumi ei tainnut ihan vielä niin paljon ymmärtää mutta Saana-pikkuserkku tapitti Lumia silmät selällään. Välistä iski jommalle kummalle nälkä ja toiselle tietenkin vahingonilo - mikäs olis sen voittanutta? Alla linssiludet poseeraamassa.


perjantai 17. huhtikuuta 2009

May the force be with you...

Ilta-Sanomat uutisoi tänään, että Skotlannin poliisissa palvelee ehtoja Jedi-ritareita. On ne aika veitikoita tuolla Brittein saarilla.

-- Kun Englannissa ja Walesissa tehtiin väestönlaskenta 2001, ilmoitti peräti 390 000 brittiä uskonnokseen Jedi-voimat.

Viime vuonna veljekset Barney ja Daniel Jones perustivat Britannian Jedi Kirkon. Se tarjoaa kannattajilleen mm. Voima-seremonioita, lasermiekkaharjoittelua sekä meditointitekniikoiden opiskelua.--


George Lucas on varmaan ylpeä itsestään. Mun mielestä noiden Britannian Jedi Kirkon perustajien pitäis pystyttää Lucasille oma patsas, muistaa sitä rukouksissaan tai ainaki pyytää siltä että se tunnustais kanssa samaa uskoa. Onkohan tuo Jedi Kirkko muuten oikeasti kirjoitusasultaan tuo vai Jedikirkko? Kovasti ainakin meikäläisen kielioppisilmää sokaisee tuo Jedi väli Kirkko.

lauantai 11. huhtikuuta 2009

Linssilude

En minä vaan suloinen kummityttö. Katsokaa itse. :)

torstai 9. huhtikuuta 2009

Pääsiäistä

4 päivää vapaata edessä, tänään Guitar Hero -jamitukset kera hyvän ystävän, pari päivää lepäilyä ja sunnuntaina lentokentän kautta laivalle kruisailemaan. Mukava pikaloma ennen varsinaista kesälomaa. 6 viikkoa ihmiset. 6 viikkoa ja allekirjoittaneella on 2 viikkoa palkallista kesälomaa. Ja toiset mokomat myöhemmin kesällä (kunhan ehdin päättää milloin ne haluan pitää). Kun verotoimisto vielä ilmoittelis niistä palautuksista, niin pientä ihmistä hymyilyttäis. :)

Mutta joka tapauksessa, oikein hyvää pääsiäistä ihmiset. Riittäköön munia ja mämmiä jokaiselle. :)

Tässä vielä muniin liittyen vastaus iänikuiseen kysymykseen. Kyllä, muna oli ensin!


sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Sylikummi

Eilen oli kummitytön ristiäiset. Koko kastejuhla meni oikein mukavasti vaikka sylikummia vähän jänskätti. Tytsy otti kuitenkin rennosti ja pientä kikertämistä lukuunottamatta nukkui koko toimituksen ajan. Kahvittelujen lomassa otettiin vanhimman siskon kanssa vastaan kehuja loistavista kokkailuistamme. Tai no, siskon ohjeistuksella minä autoin. Pitänee alkaa itsekin kokeilemaan voileipäkakkuja. Mun mokkaruudut onnistui taas erittäin hyvin. :) Kakkujen koristelussa kesti sen verran pitkään että meni vähän tiukille ruokien kanniskelu juhlapaikalle mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. :) En saanut itse kuvia ristiäisistä, mutta kahvittelujen jälkeen istuskeltiin vähän aikaa kummilapsen kanssa kotosalla. Tässä vähän uusia kuvia hymytytöstä. Niin ja nimeksi tuli siis Lumi Pihla Eerika Aaltola. :)