keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

Puolityottoman tyonhakuahdistus

En ainakaan viela voi tituuleerata itseani tyottomaksi kun toita IBM:lla kuitenkin on ja jatkosopimuskin nenan alla allekirjoitusta vailla. Siltikin ahdistaa kun haluaisin loytaa toita Suomesta eika mistaan ole tarpannyt vaikka toistakymmenta hakemusta olen lahettanyt ympari Suomen. Siskorakas lohdutti eilen puhelimessa sanoen etta se kestaa aikansa mutta kylla ma viela jonkun kivan tyopaikan loydan. Toivottavasti.

Isukki oli sita mielta etta missaan nimessa ei kannata jaada tanne Irlantiin vaan takasin Suomeen ja menen sitten vaikka lahikaupan kassalle toihin ja asun sen luona. Just joo. Mulla tais hiukan keittaa yli tuon kommentin jalkeen. Eiko minusta nyt sitten ole muuhun kuin kaupan kassalle? AMK-tutkinto ja pari vuotta ulkomailla? Parastahan tassa on se etta minua ei edes palkattaisi kassahommiin mihinkaan kauppaan koska tyokokemusta loytyy sen verran paljon etta joutuisivat maksamaan paljon korkeampaa palkkaa kuin esim. opiskelijoille. Toisin sanoen olen joko liian hyvin koulutettu ja liikaa tyokokemusta omaava tai sitten alikoulutettu liian vahaisella tyokokemuksella. Eiko mikaan ole hyva?

Btw, soittivat CPL:sta (rekryfirma) taalta Irlannista kysyakseen olenko nyt ihan varmasti halukas muuttamaan takaisin Suomeen vai kelpaako tyo Irlannista... Lupasin laittaa niille englanninkielisen CV:n ihan huvin vuoks. Tuskinpa sieltakaan mitaan loytyy. Kyrsii.

Edit: Countdown begins! Pirates of the Caribbean: At World's End hits the theatres on May 25th! Take a look at these! Arrrrrrrrrrrrrrr! Swashswash-bucklebuckle!

0 älähdys(tä):