keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Saumaamista ja lapsia

Eilen oli aika pitkä päivä kun lähdettiin heti töitten jälkeen lankomiehen kanssa saumaamaan kylppärin laattoja. Aika mielenkiintoista touhua sinänsä, kun en ole ikinä aiemmin moista tehnyt, joten se oli alkuun vähän sottaista. Äkkiä siihen kyllä hyvä rutiini tuli ja homma alkoi sujua ihan hyvin. Kohta näkee millasta jälkeä ollaan oikeesti saatu aikaseks kun käydään vähän putsaamassa niitä laattoja... :) Vähän silleen sormet jumissa, kun joutui jännittään sormia ihan mielettömästi, kun se silikonihässäkkä oli niin pieni ja piti kuitenkin sen verran painaa ja läästiä sen kanssa. Mutta hyvä remonttireiska musta on tulossa. :P

Ihan ohimennen tuli mieleen kun tässä nyt on lähipiirissä tulossa tuota jälkikasvua - niin, todellakin, minustahan tulee täti! Ja TUPLAtäti kaikenlisäksi! Ei tule kaksosia vaan molemmille isosiskoille oma jälkikasvu. Jännää. Ja toisen kummitätikin minusta tulee. :) Aika erikoinen fiilis, mutta onhan tämä toisaalta ollut odotettavissa jo pitkän aikaa. Muuttaa kyllä aika hyvin näitä vapaa-ajan ja juhlapyhien rutiineja. Ainakin siskojen osalta. Minulla varmaan lähinnä noita juhlapyhiä. Ens jouluna onkin pari sinappikonetta mukana joulun vietossa. Hih.

Niin mutta tuohon lisääntymiseen liittyen laskeskelin että tämä vuosihan on oikea vauvavuosi kaikin puolin. Siskojen lisäksi serkku synnyttää ihan näinä päivinä (hengessä mukana, puskee puskee!) ja muutama kaverikin on ilmoittanut onnellisesta perhetapahtumasta. Kaiken kaikkiaan tänä vuonna on ainakin 8 lasta tulossa. Ja nämä siis tällä hetkellä tiedossa ja syntyvät viimeistään elokuun puolivälissä. Onhan tässä vielä aikaa parin muunkin lisääntyä, syksy ja talvi on vielä ihan auki. Vapaaehtoisia, anyone? :)

2 älähdys(tä):

Anonyymi kirjoitti...

En mä synnytäkkään, perun koko jutun! Iski rimakauhu. Pistän vaan jalat ristiin... :D

IntellektuElli kirjoitti...

Haha... :D I dare ya! :P