perjantai 6. helmikuuta 2009

SSSSURPRISE!!!

Tänään se päivä vihdoin koittaa! Olohuonekin on nyt siivottu, tänään käydään hakemassa vähän kalusteita ja... tadaaaaaaa!! MINÄ PÄÄSEN OMAAN KOTIIN!!!!!!!!! :) Sähkömies tosin tulee laittamaan pistorasiat ja valonkatkaisijat kuntoon vasta ens viikolla, mutta täytyy siihen saakka pärjätä ilman telkkaria. Onneks siskolta saa mokkulan lainaks ni pääsee edes nettiin. :P On tämä vänkää. Hih.

Yllätyin eilen ERITTÄIN positiivisesti kun hääräsin kämpällä ja posti tuli ja postin mukana pieni CD-levyn kokoinen paketti. Ja sieltä paketistahan paljastu CD eikä ihan mikä tahansa vaan David Cookin uusin, jota olen kytännyt eri levykauppojen hyllyistä jo 2,5 kuukauden ajan. Ilmeisesti komistus sai narinasta tarpeekseen kun lähetti levyn. :D Että hyvää ystänpäivää vaan etukäteen, vaikka uhkasin sanoutua irti koko touhusta. En tykkää ystävänpäivästä ja pinkeistä sydämistä. Jos haluat muistaa ystävää saa muistaa muulloinkin kuin vain ystävänpäivänä. Kiitos silti levystä, en aio lähettää sitä paluupostissa takaisin. ;)

2 älähdys(tä):

Anonyymi kirjoitti...

Jeeeiii! On tätä odotettukin! Hehe, me mennään huomenna kattomaan sitä Neuskin taloa...

IntellektuElli kirjoitti...

Jaa menette? Siistiä. :) Kerrohan sit millanen oli. Millon tuutte hakemaan työkaluja? Mun eteinen on ihan täynnä niitä. :D