maanantai 30. maaliskuuta 2009

Tupareita ja muuta

Tulipa viimein järjestettyä kavereilla tuparit vaikkei sähkömies ole vieläkään käynyt ja kylppärissä joutuu edelleen iltasin käkkimään kynttilän valossa. Tunnelma oli silti mitä mahtavin, kitara soi ja ihmisillä oli hauskaa. Allekirjoittanutkin könysi omaan sänkyynsä puoli seitsemältä aamulla, eli ihan ajoissa. :P Tulipa muuten jälleen todistettua, että osaan leipoa melkosen hyviä mokkaruutuja. Menivät melkeinpä kuin kuumille kiville. Pari palaa jäi vielä jäljelle helpottamaan omaa makeannälkää. Ja perjantaina uus satsi kummitytön ristiäisiä varten. :)

Muistelin tänä aamuna bussissa että jossain lehdessä oli jossain vaiheessa juttu jostakin tutkimuksesta, jossa oli selvitetty että naiset puhuu päivän aikana keskimäärin oliko 20 000 sanaa kun taas vastaavasti miehet selviää n. 8 000 sanalla. En muista menikö nuo luvut nyt ihan oikein, mutta mä en yhtään epäile etteikö tuo tutkimus olis totta. Sen verran alkoi pännimään bussissa mun takana istuvan naisen kälätys että piti vääntää iPodin volyymia kovemmalle ja kovemmalle ettei tarvinnu kuunnella. Se on jännä miten joillain naisilla vaan riittää sitä asiaa, vaikka se kaverin koko ruumiinkieli kertoo ettei sitä kiinnosta kuunnella. Tai sitten se mies oli vaan jo niin alistunu siihen alituiseen kälätykseen ettei se enää viitsi edes vaivautua keskustelemaan. Se nainen oli niin armottoman rakastunu siihen omaan ääneensä että morjens... Luontevaan keskusteluun ei liene kuulu se, että puhutaan niiden vähienkin sanojen päälle, joita se mies yrittää suustansa päästää.

Jännästi sitä riittää huhtikuussakin kiirettä vaikka piti olla hiljaista. Tulevana viikonloppuna on siis kummitytön ristiäiset ja äiskä on ilmeisesti tulossa yöpymään mun luokse. Seuraavana viikonloppuna on pääsiäinen, ja ajateltiin ny viimein kaverin kanssa pitää oma italialainen ilta ja soitella vähän kitaraa... :) Bongattiin Espoon paikallisbaarista joku Guitar Hero -kilpailu, siellä on joka maanantai käynnissä GH-kisailut ja parhaat voittaa. Siitähän se ajatus sitten lähti.. Katotaan ollaanko virtuooseja vai luusereita. :D Pääsiäiselle tuli myös ylläriristeily - että se siitä lööbailusta. Ajattelin nimittäin lepäillä laakereillani ja olla tekemättä mitään. Noh.. Ei pidä valittaa. :)

0 älähdys(tä):