perjantai 18. maaliskuuta 2011

I'm so gorgeous

Kiitos Daddalie "The gorgeous blogger" -tunnustuspalkinnosta. Vaikka viime aikoina nämä päivitykset ovatkin harventuneet, niin kumarran silti palkinnon ja sen antajan suuntaan ja yritän ehkä tämän johdosta myös tsempata hieman.

The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Pelin henki: jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka sen ansaitsevat.

Milloin aloitit blogisi?
Vanhojen jorinoiden vuosiluvuista päätellen vuonna 2006 Euroviisuhuuman aikoihin.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Oikeastaan kaikesta, mitä nyt sattuu tulemaan mieleen. Lähinnä sellaisia pidempiä juttuja, jotka ei mahdu naamakirjan statuspäivitykseen, tai jotka vaatii vähän enemmän selittelyä. Tai jos tekee muuten vaan mieli vouhottaa jostakin enkä halua sitä naamiksessa tehdä.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Toki se, että tämä on minun kirjoittamani. Duh.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Touhuilin Irlantiin muuttoa ja päätin jo ennen lähtöä aloitta blogin kirjoittamisen, jotta pystyin apilamaasta kertomaan kuulumisia ilman, että piti soittaa jokaiselle erikseen.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Enpä ole itse asiassa edes ajatellut asiaa sen kummemmin. Haluaisin osata kirjoittaa syvällisiä ja pohdiskelevia kirjoituksia, jotka päätyvät lehtien etusivuille ja auttavat ratkomaan maailman ongelmia.. NOT. Kunhan ladon ajatuksia koneelle ja suollan tekstiä silloin kun mieli tekee, ja ilmeisesti jotkut vielä käy lukemassa näitä! Nojoo, rehellisesti sanottuna tuo osoite nyppii nykyään. Ei tämä mitään ajatusvirtaa ole.

Ja nyt.. *rumpujen pärinää* ..jaan palkinnon eteenpäin.

Party-Mishrak on juhlapyhähullun siskoni askartelu- ja leipomisblogi.

IsilrahWorld Ikinuori ystäväiseni raapustelee (ainakin toisinaan, vinkkivinkki) elämästään, leffoista, musiikista ja kaikesta muusta mahdollisesta.

Pallohame leipoo, virkkaa, neuloo ja sisustaa!

Kaksi seuraavaa arvoin blogilistalta.

Oh happy day! Omenapiirakkaohje laittoi veden kielelle ja kuvat Montmartresta, Pariisista, muistuttavat siitä, että paljon jäi vielä näkemättä.

Live with L on lähdössä New Yorkiin. Taas. Olen kateellinen, sniff.

4 älähdys(tä):

Laura Maria kirjoitti...

kiitos :) Toivottavasti jaksat lukea jatkossakin !

Iso-Sisko kirjoitti...

Ohoh! Kiitoksia vaan siskoseni! =)

Maria kirjoitti...

Oi, kiitos paljon tunnustuksesta =) Pariisi on kyllä aina ihana, ja siellähän pitäisi olla vuosi jos haluaisi nähdä kaiken :/

pallohame kirjoitti...

Hui, Kiitokset tunnustuksesta! :)