tiistai 20. kesäkuuta 2006

Enää vajaa viikko lähtöön

Päivät kuluu yllättävän nopeesti. Ens sunnuntaina on jo lähtö edessä ja kiirettä riittää vielä tälle viikolle. Vietin viikonlopun Imatralla, jätin Elviiran sinne hoitoon siks aikaa kunnes saan Dublinista kämpän. Mulla on kyllä heti kauhee ikävä Elviiraa! :( Kyllähän Hanne siitä elukasta pitää huolen mut ei tähän taas totu ettei se ötökkä ole tossa vieressä tuhnaamassa. Sniff.

Lähin eilen aamupäivällä Imatralta junalla Helsinkiin. Meni sekin junamatka vähän viime tippaan, tultiin asemalle 5 min ennen junan lähtöä. Lippuautomaatti ei toiminu ni joutui meneen siihen lipputiskille. No eikös siellä ollu joku eukko joka vaan kaikessa rauhassa kertoili kesälomastaan sille kassanaiselle. Mun edellä jonossa oli vielä joku nuori jannu joka oli kans menossa Helsinkiin ja pälyili kelloa. Tottakai mua alkoi sylettään sen eukon juoruilu, perhana, jos olet maksanu ni ota ne lippus ja lähe kälppimään! Mä aloin sit elehtiä hieman ärsyyntyneenä siellä jonon hännillä ja onneks se nainen sit tajus häipyä siitä ja sain liput ajoissa. Loppupäivä meniki mukavasti Lintsillä, saatiin vielä ilmaset rannekkeet (saako tunnustaa?) kun Hanna on siellä töissä. Spesiaalitapaus, turha mennä kinuamaan. ;) Ja vihdoin viimein tuli kokeiltua sitä rakettiakin (ex-Space Shot), eikä se nyt niin kauhea ole.. Otti mukavasti mahan pohjasta, jihuu.. :)

Tänään pitäis alottaa pakkaamaan tota suuren suurta matkalaukkuakin. Meidän Heidi tulee huomenna käymään täällä, viedään vähän tavaroita äiskän luokse ja se ottaa sit mun matkalaukun mukaansa Haminaan jo etukäteen. Sehän se oli, täytyy soittaa äiskälle ja hätyytellä sitä siitä varastotilasta. Sen varaston avain ei oo kuulemma toiminu ja sen täytyy toimia huomenna!

0 älähdys(tä):