perjantai 18. elokuuta 2006

Avautumisia...

Kylla taa Irlanti on kummallinen maa. Oikeesti. Ensin odotellaan 1,5kk PPS-numeroa ja nyt ne lahettaa pari kirjetta viikossa, sama paperi. Ja yritin eilen kayda avaamassa pankkitilia. Lahdin toistakin aikasemmin sita varten. Tulos: 45min bussin odottelua, 40min korottelya keskustaan. Ehdin pankkiin klo 16.55, just ja just sain palkkashekin lunastettua. Ens viikolla pitaa varmaan lahtee puolilta paivin et sais viimein sen tilin auki. Mut jotain positiivista tassakin asiassa, ma olen viimein paassy eroon siita hataverosta, tuli odotettua suurempi palkkashekki talla viikolla. HALLELUJAH!

Eilen kun lahdin pankista olin sit vahan pottuuntunu koko odottelusta et paatin hypata seuraavaan bussiin ja menna kotiin kattomaan Frendeja (mulla on tylsa elama). Bussissa istui joku tosi akanen vanha ukko, joka tiuski kaikille matkustajille, puisti paataan, pyoritti silmiaan ja mutisi omiaan. Se oli ihan uskomaton, oikeesti. Se naytti etenkin kammoavan yhta japanilaista tyyppia, joka kuunteli mp3:ia. Se ukko mulkoili sita tyyppia koko ajan ja mutisi ja puisti paataan, ihan kun se tyyppi olis tehny sille ukolle jotain. Ilkea vanha seta. Hmph.

1 älähdys(tä):

Heli kirjoitti...

Hei, ala nyt. Ma olen ollut taalla koko kesan, eika vielakaan palkkaa tililla. No, jospa se joskus..

Milta se kaupunki muuten nayttaa, kerro vahan missa kayt ja mita teet ja millanen on normaali paiva ja ootko kaynyt viihteella ja missa ja oliko kivaa ja! Tahtoo tietaa kaiken. :D