perjantai 7. syyskuuta 2007

100!

100 postin edesta olen tanne kirjoitellu, enemman tai vahemman asiapohjalta. Mietin pienessa paassani, etta koska tama nyt on sadas postaus ni pitais varmaankin kirjoitella kerrankin jotain fiksua. Niinpa ajattelin kirjoittaa unohtumattoman ajatuksen, mutta sen sijaan kirjoitankin etta unohdin ajatukseni.

Eilen oli mukava ilta (vaikka menikin hieman myohaiseks nukkumaan meno ja younetkin oli mita oli), kreikkalainen kaverini Eleni tuli ystavansa Stellan kanssa Dubliniin ja majoittuvat nyt sitten mun huoneesen. Ai hieman ahdasta, really? Really?? Noh, sopu sijaa antaa ja sita paitsi tosi mukava nahda Elenia pitkasta aikaa, ei olla nahty sitten lokakuun 2004 kun laksin Ateenasta takasin Suomeen. Tytot vissiinkin meni tanaan Dublin bus tourille - taalla on tanaan muuten tosi aurinkoista ja lampimampaa ku kesa-heinakuussa - ja suunniteltiin etta lahdettais sunnuntaina Belfastiin kun sinne paasee nyt 18 eurolla (menopaluu). Ei maksa turhan paljon. :)

Edit: Vaikka tuo postaushistoria nayttaakin yhteensa 98 ni tama on oikeesti sadas postaus. Sielta on pari postia pudonnu pois Ellin sensuurin tuloksena.

0 älähdys(tä):