keskiviikko 14. toukokuuta 2008

May the force be with you

Iltasanomien sivuilta poimittua..

Känninen Darth Vader pahoinpiteli maalliset jedisoturit

Tähtien sota
-leffojen pahikseksi Darth Vaderiksi pukeutunut Britannian kansalainen pahoinpiteli kaksi maanmiestään sairaalakuntoon.
27-vuotias Arwel Wynne Hughes sai tekosistaan ehdollisen tuomion maanantaina.
Hughes kertoi poliisikuulusteluissa, ettei muista välikohtauksesta mitään vahvan humalatilansa vuoksi. Hän katuu tekoaan.
Syyttäjän mukaan hän murjoi uhrejaan päähän muun muassa metallisella kainalosauvalla, ei onneksi lasermiekalla, kuten elokuvahahmo.
Mutta miksi Hughes oli pukeutunut Darth Vaderiksi? Asuvalinnalle löytyy luonnollinen selitys.
Pahoinpidellyt miehet Barney Jones ja hänen serkkunsa Michael Jones ovat nimittäin perustaneet jedikirkon Britanniaan. Kolmas perustajajäsen on Barneyn veli Daniel Jones, joka ei ollut osallisena kahakassa.
Jedikirkko nojaa opeissaan jedien suurmestarin Yodan ajatuksiin mm. sisäisen rauhan löytämisestä.
- Kirkolla ei ole olemassa jumalaa sellaisenaan, joten tämä ei ole jumalanpilkkaa. Käytämme Voimaa parantaaksemme elämäämme siten, että emme vahingoita muita, Barney Jones sanoi Daily Postille tammikuussa.
---
Mitä tuohonkin nyt enää sanomaan?

Eilen oli Semmareiden konsertti Finlandiatalolla. Kyllä ne vaan vuodesta toiseen jaksaa ilahduttaa. Ihan uskomaton meininki ja meno. Semmarit olis kesäkuun 30. päivä Imatran Big Band -festareillakin. Harmi kun on maanantai-ilta, muuten olisin lähteny siskon luokse tuolloin kyläilemään. Huoh. Ei se mitään, mukaan tarttui kuitenkin ihkaoma hieno Semmarit-paita (kaikkien Semmari-ihmisten secret handshake) sekä Joulun taikaa Semmarihiteistä koottu jouluinstrumentaalilevy. Tuskin maltan odottaa että pääsen kuuntelemaan. On ne vaan mainioita. Hihiiii. :)

0 älähdys(tä):