keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Hyvä lääke

Arvatkaas mikä on aika hyvä lääke oireilevaan ikäkriisiin? Hyvät ikääntymislahjat. ;) Ei näin vanhaa enää niin paljon lahjota kuin silloin nuorempana, mutta näin vanhempana niitä lahjoja osaa arvostaa vähän enemmän kuin aiemmin. Kiitos vaan rakkaalle siskolle Fiskarsin salaattiottimista, niille on heti huomenna käyttöä. Ja kiitos könsikkäälle valokuva-aparaatista. :P Tokkopa osaan ikinä tämän vehkeen kaikkia hienoja ominaisuuksia käyttää. Pientä edistystä kuitenkin että osasin vaihtaa valikon kielen suomeksi ja vaimentaa äänet. Kyllä se tästä. Ei tee pienelle nörtille kyllä hyvää tämmöinen.. Mutta ehkä aika hienoja kuvia odotettavissa apilamaasta, hihii.. :)

5 älähdys(tä):

chris kirjoitti...

....?? :D wish i understood at least somethin. u really should start writin this in english. :) enjoy ur camera waitin for pics. ;)

Iso-Sisko kirjoitti...

Heh, aivan samaa mieltä! =D Ilmankos ne 3kymppiset meni niin kivuttomasti...

IntellektuElli kirjoitti...

Grr.... Trying to find a decent manual to learn something about those fancy qualities. Got 1,5 weeks to learn. Success? Failure? We'll see. :D

Hah. No sä sait kyllä tosi hyviä lahjoja viime vuonna. :D Eiköhän se trimmikonekin helpota kriisiä. Ja mä saatan tuoda Irlannista jotain kivaa. ;)

Iso-Sisko kirjoitti...

Ei mulla ole mitään kriisiä!!! =o En meinannu millään keksiä mitään sulle sopivaa synttärilahjaa, mutta löysinpäs, saat vähän jälkikäteen sitten. *hehheh*

IntellektuElli kirjoitti...

Aijjaha??? :) Jee, lisää lahjoja. :D