keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Normipäivä

Paluu arkeen lomareissun jälkeen ei ollut mikään maailman paras. Iskipä vielä mahatauti ja siinä sivussa myös mahakatarri, joten 2 viikon loman jälkeen jatkoin löhöilyä vielä viikon sairaslomalla. Mieltä piristi kovasti paljon, kun jenkkikönsikkääni tuli käymään. Pikavisiitille tosin, mutta kävi kuitenkin ja sehän on pääasia. :)

Perusmeiningillä jatketaan töissä ja kotona. Salitreenit jatkuu 4-5 kertaa viikossa ja vähähiilihydraattinen ruokavalio samaan kuosiin kuin ennen lomaa. Tuloksia on perskeles vieköön myös tullut. Viime syksyn terveystarkastuksen mittauksessa vyötärön ympärys oli ihan huikea, mutta niistä mitoista on nyt lähtenyt 20,5cm pois!!! Tällä hetkellä en oikeasti omista yhtäkään paria hyvin istuvia housuja, kaikki roikkuvat jostain. Ahterista ja koivista noin yleensä on lähtenyt ilmeisesti enemmän ihraa, koska pienemmätkin housut menee jalkaan, mutta eivät mene kunnolla vyötäröltä kiinni. Pitänee siis jatkossa keskittyä enemmän yläkropan treeniin? Yritänkin vaihtaa salitreeniä enemmän aerobisen puoleen, jotta rasva palaa enemmän. Mutta kyllä hymyilyttää, olo on kevyempi kuin aikoihin. Ja enää 2kk ja 4 päivää reissuun!!! :)

Alla vielä pari tuoreempaa kuvaa kummitytöstä. Käytiin lauantaina ostamassa neidille syys/talvitakki. Viikonloppuna siskojen ja jälkikasvunsa kera Kuopioon mummoa moikkaamaan. :)


0 älähdys(tä):