tiistai 11. heinäkuuta 2006

Paistaa se paiva risukasaankin!

Ei mitenkaan vahatellakseni Irlantia mutta en ma kylla nain aurinkoisia paivia odottanu. :D No ma tykkaan toisaalta yllattya positiivisesti, joten en missaan nimessa valita. :) Mulla alkoi viimein oikeat tyot, olen ollu eilen ja tanaan keskustassa toissa englanninkielisessa tuessa. En ma siis viela kuitenkaan puhelimeen oo vastannu, pariin e-mailiin tosin. Mut kuitenkin, janna nahda miten eri tavalla naa hoitaa asiat. Vahan rennompi ote asioihin ku kuvitteli. Mut elokuun alussa meidankin porukka muuttaa Blanchardstowniin, joten se tasta keskustassa tyoskentelysta sit...

Mut elama alkaa palailemaan pikkuhiljaa normaaliks, palkkaakin saan huomenna ja paperihommatkin alkaa hiljalleen olla kunnossa. Toisin sanoen ma voin alkaa viimein suunnitella pikku reissuja lahiymparistoon. :D Ma olen jo ihan fiiliksissa kun Hanne-sisko on tulossa tanne syyskuun alussa. Taytyy kehitella kaikkea aktiviteettia sita varten. Tosin se varmaan viettaa paivansa Dublinin shoppailukujilla ku ma olen toissa.. Taytyy ruinata mun team leaderilta perjantai vapaaks sillon viikolla ni lahetaan Lontooseen sit viikonloppuna. :) Mutta ma lahden tasta parantelemaan paansarkyani ja tayttelemaan sudokuja. :)

Edit: En jaksa kirjotella uutta postia, mut ihan vaan sen verran et sisko-rakkaan Viivi-koiralle syntyi lauantaina pentue (2 tytsya ja 2 poitsua) ja arvatkaa vaan ottaako kaaliin etten ma paase nakemaan niita pienia palleroita? Snifff. No onneks eletaan digiaikaa ni ma saan kuvia usein *vinkkivinkki*. :)

1 älähdys(tä):

Heli kirjoitti...

Moe pohjoisesta Norjasta, jossa ainakaan aurinko ei paista.. Smirriehän se täällä pääsi vihdoin lukemaan blogiasi, näytät viihtyvän, hyvähyvä.

Täällä Norjassa, etenkin pohjoisesta, on varmaan vähän samanlainen mentaliteetti työntekoon kuin sielläkin, kaikki on vähän ikke så nøje, ei niin tarkkaa, joskus ärsytykseen saakka.

Pidä kivaa, kurkkailen sua silloin tällöin - mitä se sitten tarkoittaakaan.