torstai 1. maaliskuuta 2007

Kuuma-Pentti ja Lampohalvaus

Meidan suvussa kiertaa lentavana vitsina eraan sukulaismiehen jokunen vuosi sitten lahettama kortti eraasta lomakohteesta varustettuna tekstilla "Taalla on kuuma Pentti". Ei siis "Taalla on kuuma. T: Pentti" tai "Tai taalla on kuuma, Pentti". Tama on usein aiheuttanut hilpeytta etenkin pienessa hiprakassa kun ollaan siskojen kanssa taas jotakin pelleilty. Tai ei siihen itse asiassa tarvita edes pienta hiprakkaa, juttu lentaa ku spitaalisten pikkujouluissa muutenkin, minka vuoksi meilla onkin aina siskojen kanssa alyttoman hauskaa kun ollaan yhdessa.

No asiasta kuudenteen, mulla on vilkas mielikuvitus ja eilen jollain foorumilla kun seikkailin tuli vastaan joku iskelmaketju ja siella ihmeteltiin suomalaisten humppayhtyeiden nimia. Tama jotenkin tais jaada mun alitajuntaan koskapa viime yona nain jotakin ihme unta ja jollain tavalla siihen yhdistyi tuo vanha "kuuma Pentti"-vitsi. Aamuteeta juodessa kavin miettimaan tata unta ja tulin ajatelleeks etta Kuuma-Pentti vois olla aika hittituote Suomen musiikkimarkkinoilla! Suomen tangomarkkinat ylpeana esittaa... Kuuma-Pentti ja Lampohalvaus! Taytyyhan Pentilla bandi olla taustalla. Tassa on selkeesti hyva markkinarako jollekin Pentille. Tai voihan sen nimi olla joku muukin kuin Pentti.

Musiikkilinjalla viela jatkaakseni, ostin joulukuussa Michael Buble'n konsertti-DVD:n ja katselin sita konserttia sitten eilen omaks huvikseni. Se mies on oikeesti ihan tajuttoman hauska! Kasittaakseni se onkin tehnyt jotain stand up -keikkoja ennen kuin se sitten bongattiin jazz/pop-artistina - minka kylla hyvin huomaa. Sita konserttia katellessa sai kylla muutaman kerran nauraa ihan vaarana, tai kuten englanniks hyvin sanottuna - I was laughing my ass off! Tota on muuten aika hankala suomentaa. Nauroin persaukseni irti? Toi on aika pelottava ajatus, nauraa persauksensa irti. Ehka pakaralihakset menee vaan sijoiltaan jos nauraa liikaa ja kummallisessa asennossa? Anatomia on kummallista. :)

Laitetaan tahan loppuun viela tammoinen. Tyokaveri narras mut tekemaan jonkun IT-testin, jossa testattiin mun IT-alykkyytta ja tassa on tulos:



Ma olen siis nerd. Eikun siis digital ace, almost a wizard. :D Ma jo ehdin huolestua etta vietankohan ma liikaa aikaa tietokoneella mutta kun kuulin et toinen tyokaveri oli saanu tulokseks 171 (!!!!!!!) totesin etta mulla on oikeesti asiat aika hyvin. :) Sopii kayda kokeilemassa jos kiinnostaa. Osoite on tassa (tanskalainen sivusto), klikkaa punaista linkkia sivun vasemmassa ylalaidassa "Sjov", sitten "Test" ja Kloge Test listalla loytyy Find Din IT-IQ. Englanninkielinen testi - yllattaen, enhan mina mitaan tanskaa osaa!

3 älähdys(tä):

Anonyymi kirjoitti...

Kuuma-Pentti ja Lämpöhalvaus... Eiköhän aloteta oma idolin metsästys!? Haluatko iskelmätaivaan kirkkaimmaksi tähdeksi? Onko sinussa Pentti-ainesta? Hahaa!

Anonyymi kirjoitti...

Hmph, eipä tullut edellinen kommentti edes näkyviin... Mutta kertakaikkiaan riemukas... Naurattaa vieläkin!

IntellektuElli kirjoitti...

Joo tassa oli joku juttu paalla etta mun piti hyvaksya kommentit ensin ennenku ne nakyi taalla. Nyt pitais toimia. Hihii!!! Kuuma-Pentti maailmankartalle!!! :D