sunnuntai 4. marraskuuta 2007

Jouluhässäkkä

Ihmettelen vaan heti alkuun, että onhan merkillistä olla näin aikasin hereillä (10.00) sunnuntaiaamuna. Tätä ei oo tapahtunu vähään aikaan. Toisaalta tää on aina seurausta siitä kun ollaan oltu jossakin pubissa tai muualla. No, hyvä vaan. Eipä mee päivä ihan hukkaan.

Läksin eilen huvikseni kiertelemään kauppoja, mitään sieltä ei kuitenkaan päätyny mukaan - ihme kyllä. Mutta täällä on Halloween hädintuskin menny ohi (kaupan hyllyt on kuitenkin vielä väärällään Halloween-krääsää) ja jo nyt ne laittelee joulukoristeita ihan villinä. Arnottsin jouluvalot näkyi olevan jo ripustettuna, Ilacissa oli jo iiiiiiiiiiiiso koristeltu kuusi ja pari tonttua siinä juurella. Käväsin huvikseni Penneysin jouluosastollakin, niillä oli kaikkea kivaa esillä.. Mieli tekis
ostella kaikennäköstä mutta lähdepä niitä kaikkia sit yksinään raahaamaan Suomeen joulukuussa. Eehh... Joulufiilis alkaa nousta hiljalleen.

Taidanpa lähteä tänään uudelle reissulle tsekkaamaan Clery'sin ja Arnottsin jouluosastot ja Grobanin uus joululevy, "Noël", iPodiin soimaan. Kyllä nyt hemmotellaan. :)

0 älähdys(tä):