maanantai 19. marraskuuta 2007

November rain

Olipa taas hyppy arkeen ku kone laskeutui Dublin lentokentalle. Vetta tipotti taivaalta ja illan kaantyessa yohon se sade vaan voimistui. Ja on kuulemma koko viikon satanu. Ja sataa tanaankin. Ja huomenna. Ja vissiin koko loppukuukauden. Tanne on siis tullut talvi. Se sama pirulainen, joka minua jo vuosi sitten suuresti sapetti.

Mutta halleluja!!! Tata sadetta ei tarvi kestaa kuin 3,5 viikkoa!!! Nyt on paluutiketti ostettu AerLingusin lennolle Helsinkiin, 13.12. Kotka laskeutuu Helsinki-Vantaalle klo 20.05 Suomen aikaa. Ja paree on sitten ilmojen herrankin pitaa kiinni sopimuksesta, joka tehtiin jo kauan sitten. Valkoinen joulu ja suuuren suuria lumihiutaleita jouluaattona. Ugh.

Piti tahan loppuun viela siteerata Guns N'Roses'in November Rainia mutta ei ne lyriikat oikeen sovi muutoin ku biisin nimen osalta. Mitakohan nekin on ajatellu kun tota biisia on kirjottanu? Pitaishan sen jotenkin siihen sateeseen liittya. Pitanee laittaa kohta se oma bandi pystyyn (olkoon nimeltaan se joskus kauan sitten ideoitu Kuuma-Pentti ja Lampohalvaus) ja alkaa rustaamaan. Talla angstilla vois kohta tulla legendaarisia hitteja ja tarinoita.

0 älähdys(tä):