keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Tarroja, lunta ja pääsiäistä

Mua häiritsee käsite "itsekiinnittyvät tarrat". Miten niin itsekiinnittyvät? Joka tapauksessahan joku joutuu sen tarran siitä paketista irrottamaan, ja asettelemaan sen haluamaansa paikkaan ennenkuin se oikeasti kiinnittyy. Ei se tarra siitä itsekseen leijaile ja tarraudu kirjekuoreen tai muuhun. Tai siis kyllähän se varmasti tarrautuu jos jostain syystä pääsee vapaasti leijailemaan, mutta epäilen kyllä ettei se varmaankaan ihan välttämättä oikeasta paikasta löydy, saatika suunnilleen vaakasuorassa tai pystysuorassa - riippuen tarran mallista. Suomenkielessä on hirveästi tämmöisiä kummallisia kielikukkasia. Ei nyt tietysti ihan tältä seisomalta (istumalta) tuu muita mieleen mutta enköhän mä niitä joku kaunis päivä täälläkin ihmettele.

Täällä oli aamulla tosi kaunis lumisade. Sellasia isoja hiutaleita taivaan täydeltä. Miks ihmeessä ei tämmöstä lumisadetta voinu olla joulukuussa? Tai tammikuussa? Miks nyt kun kevään pitäis olla tuloillaan? Miksi, oi miksi? Huomenna on kiirastorstai, pitäis lähteä Haminaan viettämään pääsiäistä siskojen ja lankomiesten ja eläinten kera. Mukava nähdä pitkästä aikaa ja vielä mukavampi päästä vähäks aikaa pois näistä maisemista. Vaikka mä mun asunnosta tykkäänkin ja muuten niin on se ihan hauska toisinaan päästä muualle. Jospa vaikka saisin Elviiran kotiin.. Vinkkivinkki. :)


Joka tapauksessa toivottelen hyvää pääsiäistä kaikille niille harvoille ihmisille, jotka näitä jorinoita jaksaa käydä lukemassa ja myöskin heille, jotka eivät käy mutta jotka jollain tavalla muuten ovat elämääni osallisina. :) Virvon varvon.. Tai no, sehän oli jo viime sunnuntaina. Mutta kuitenkin, syökää mämmiä ja suklaamunia minunkin edestäni. :)

0 älähdys(tä):