keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Octoberfest

En oo menossa Saksaan Oktoberfestille tai muuhunkaan kaljajuhlaan, iloitsen vaan siitä, että nyt on lokakuu ja jouluun on enää 2kk ja 23 päivää.

Käytiin eilen tanssahtelemassa kadettien kanssa. Tai kadettikoululaisten kanssa. Nuoria jannujahan ne on, oli vähän tätimäinen olo toisinaan. Mut kauhean kohteliaita ja mukavia noin muuten. Vähän jänskätti ennen kun alettiin tanssimaan mut kyllä se siitä. Åkekaan ei ollu yhtään niin pelottava ku odotettiin. Onneks on jonkun verran tota tanssitaitoa jo valmiiks niin ei se ainakaan mulle alkanu avautumaan. Joidenkin tyyppien oli vissiin vaikee laskee kolmeen ja löytää oikee jalka, jolla astua eteen/taakse. Kaiken kaikkiaan kyllä ihan hauskaa. Vielä 4 kertaa lisää luvassa. Jotain muuta ajateltavaa tän kaiken remppahässäkän keskellä.

Remontin myötä menee näköjään melkeen kaikki muukin uusiks. Mun läppäri on vedelly viimesiään jo jonkin aikaa ja eilen teki mieli heittää se seinään kun oli ensin 45 min taistellu sen kanssa että sain sen oikeesti toimimaan. DVD-soittimesta on ilmeisesti levynlukija hajonnu, se ei soita ääniraitaa, siis nimenomaan sitä että dialogi kuuluis. Musiikit kyllä kuuluu. Huoh. Lisää menoja. Noh, jos löytäis jostain jonkun kohtuuhintasen kotiteatteripaketin ni se olis ok. Ne kaiuttimetkin särisee, joten tulis nekin sit samalla uusittua. Puuh...

"It's October again, leaves are coming down. One more year's come and gone and nothing's changed at all..."

0 älähdys(tä):