maanantai 29. joulukuuta 2008

Arjen harmaata aherrusta

Joulu tuli ja meni taas hurjan nopeasti ja hiljalleen palaillaan takaisin toimiston arkeen. No onhan tämä melko pehmeä lasku, kun tällä viikolla on vielä uuden vuoden juhlinnat, mutta SE SUURIN JUHLA on jo omasta mielestäni ohi. En jaksa hirveästi innostua uudesta vuodesta.

Joulu oli oikein mukava ja, kuten jo ennakoin, meillä oli hyvinkin hauskaa. Kinkut ja laatikot tuli syötyä - kiitos vanhimmalle siskolle, oli erittäin maittavaa, maha killittää edelleen. Kokkareisen kastikkeen vääntäjästä on kuoriutumassa varsinainen kodin hengetär. :) Lahjojakin pukki oli tuonut, minullekin pari. En ilmeisesti ole ollut kovinkaan kiltti viime vuosinakaan, sillä oma lahjapinoni on aina pienin. Noh, pitää nauttia siitäkin vähästä. Kaiken kaikkiaan koko joulunpyhät vietettiin pelaillen ja vain viettäen aikaa yhdessä. Keskimmäinen sisko valitettavasti onnistui jostain kehittämään itselleen oikein kunnon räkätaudin ja pienellä kauhulla odotan, milloin se iskee myös minuun. Joulun hittipeliksi taisi muodostua Piratologia -merirosvopeli. Arrrrrrr! Minusta ei taida kovin kummoiseksi merirosvoksi olla, en ole tarpeeksi röyhkeä. Voisin kuitenkin lainata muutamaa Kangastus-korttia, joilla hätistää tiehensä tulevan vuoden mahdolliset merihirviöt, hurrikaanit ja muut epäonnen koettelemukset.

1 älähdys(tä):

Anonyymi kirjoitti...

Taidanpa itsekin jemmata taskuun muutaman kangastus-kortin... Joku yrittää käydä hankalaksi niin ei muuta kun korttia nokan edessä heiluttamaan. =)