maanantai 1. joulukuuta 2008

Joulukuu!!!!

Nyt alkoi taas yks vuoden parhaista kuukausista - joulukuu! Tätä on taas vuoden verran odotettu ja tietysti, kuten aina ennenkin, se menee taas kauhean nopeasti ohi. Noh, onneks joulu tulee joka vuosi. :)

Vielä pitäis muutamat lahjat ostaa ja sen jälkeen voikin alkaa jo henkisesti valmistautumaan joulun viettoon. Matkustan tänäkin vuonna Haminaan siskon luokse. Tästäkin on alkanut tulla jo jonkin sortin perinne. Mutta mielelläänhän sitä toki hyvässä seurassa joulua viettää ja mun siskot miehineen on mitä parasta seuraa. Joulun pyhät kuluu varmaankin lautapelejä ja korttia pelaillen, sekä kinkkua ja konvehteja syöden. Ja joulun jälkeen taas armoton kuntokuuri. :D

Ainut jännitysmomentti kämpän suhteen on vielä se, että ehtiikö kummisetä pikapuoliin paikan päälle liiskaamaan vesieristeet seiniin ja lattiaan, jotta päästäis laatottamaan ja hankkimaan putkimiehet taas paikalle hoitamaan loput putkityöt loppuun. Sittenhän mä pääsisinkin jo asustelemaan itsekseni ja laittelemaan kämppää kuntoon. Joulukoristelut jäi tänä vuonna laittamatta, mutta kuten todettu, joulu tulee taas ens vuonna uudestaan. :)

0 älähdys(tä):