tiistai 3. heinäkuuta 2007

1 vuosi

Historian lehtien havinaa.

3.7.1983 tama pikkusisko kastettiin Sini Mariaksi.

3.7.2007, 24 vuotta myohemmin sama tyyppi on tyoskennellyt vuoden IBM:n leivissa Irlannissa. Ja jatkaa edelleen. Viela jonkun aikaa.

Janskattaa. Lauantaina pitais muuttaa uuteen kamppaan. Onneks ei oo NIIIIIN paljoo tavaraa etteiko ne kaikki mahtuis pienempaan huoneeseen.

Eilen muuten ihmettelin kun kavin kaupassa etta miksi ne laittaa kassalle niin itkuisen tyton kun silla oli silmat ihan kirkuvan punaset. Sit kun paasin itse maksamaan ostokseni ni tajusin etta sillahan oli vaan sen varista punasta luomivaria etta se oikeesti naytti silta kun se olis itkeny vahintaanki viikon putkeen. En taida enaa kayttaa punasta luomivaria. Ainakaan ilman rajauksia.

Edit: Tanne soitti joku tyyppi UK helpparista Glasgow'sta. Siis skotti. Skottiaksentti on ihana. Jos kukaan on ikuna nahny Ewan McGregoria brittileffoissa tai kuullu Travisin solistin puhuvan tietaa mista maa puhun. Maa jouduin oikeen nipistaa itteani notta kuulen mika sen tyypin asia oli kun meinas vahan keskittymiskyky herpaantua. Iih. Scottish. Mmm..

0 älähdys(tä):