perjantai 11. huhtikuuta 2008

P.S..

Finnkinolla oli eilen 5 euron päivä ja käytiin kaverin kanssa kattomassa P.S. Rakastan sinua (P.S. I love you). Tottakai vähän kutkutti mennä jo senkin takia katsomaan kyseistä leffaa, kun se oli kuvattu osittain Irlannissa. Ja kyllähän siellä tuttuja maisemia näkyikin, teki mieli mennä ostamaan samantien lentoliput ja lähteä taas vihreelle saarelle.

Ihan sympaattinen leffa kaiken kaikkiaan. Hilary Swankin roolihahmo oli ehkä hieman ärsyttävä, en usko että kukaan kolmekymppinen nainen menee niin puihin mennessään jutustelemaan miehelle. Nojoo. Eihän tämä katselukokemus mun maailmaa juuri mullistanut, mutta tippa tuli linssiin parissa kohtauksessa ja onhan Gerard Butler siis aivan ihana skottiaksentteineen, jota kovasti yritti muuntaa irkkuaksentiks aika heikolla tuloksella tosin. :)

2 älähdys(tä):

Anonyymi kirjoitti...

Hehee, mulle iski kans hinku lähteä Dubliniin! Tuli toissapäivänä niin tuttu fiilis kun lähdin töistä käymään kaupassa, satoi vettä ja minä taistelen sen Dublinista ostetun sontsanrähjän kanssa. Melkeen odotin että jossain kadun kulmassa olisi tullut Carrol's vastaan ja ne aina yhtä ihanat renkutukset! =D Koskas lähetään?

IntellektuElli kirjoitti...

Hihii, voin kuvitella.. :) Pitää alkaa suunnittelemaan varmaan joulukuulle reissua, mitäs luulet? Pitää kuitenkin se tili käydä sulkemassa niin...