perjantai 4. huhtikuuta 2008

You Got It (The Right Stuff)

Tämä uutinen on riemastuttanut allekirjoittanutta jo kotvan aikaa:

80-luvulla poikabändibuumin aloittanut New Kids on the Block tekee paluun. Suunnitelmissa on uuden albumin julkaisu sekä kiertue.

Yhtyeen jäsenet lähestyvät 40 vuotta ikävuotta, mutta se ei ole faneja haitannut. "Reaktiot paluuseen ovat olleet uskomattomia", Donnie Wahlberg, 38, sanoo.

Wahlbergin lisäksi alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluivat Joey McIntyre, veljekset Jordan ja Jonathan Knight sekä Danny Wood

Uuden levyn kappaleet ovat kirjoittaneet pääasiassa Wahlberg, McIntyre ja Jordan Knight. Hänen mukaansa yhtye halusi tehdä uutta musiikkia.

"Minua ei kiinnostanut tehdä nostalgiakiertuetta ja laulaa ainoastaan kappaleita", Wahlberg sanoi. "Toki esitämme varmasti niitäkin."

Yhtyeen kokosi 80-luvun lopussa tuottaja Maurice Starr. Ensimmäisen pitkäsoittonsa New Kids On The Block julkaisi 1986. Ryhmän nuorin jäsen McIntyre oli tuolloin vasta 14-vuotias.

Suosionsa huipulla vuosikymmenen vaihteessa New Kids On The myi 70 miljoonaa albumia vuosikymmenen vaihteessa. Yhtye kävi vuonna 1991 myös Suomessa Lahdessa ja Helsingissä. Yhtyeen hittejä ovat muun muassa Hangin Tough, Step By Step sekä You Got It (The Right Stuff)

Yhtyeen hajottua vuonna 1994 Donnie Wahlberg on näytellyt televisiosarjoissa ja elokuvissa, Jordan Knight, Joey McIntyre sekä Danny Wood kokeilivat siipiään soolouralla. Jonathan Knight puolestaan on toiminut rakennuttajana.

(http://www.hs.fi/viihde/artikkeli/New+Kids+on+the+Block+tekee+paluun/1135235284332)

Hillitöntä. Täytyy varmaan fiilistellä tänään näiden tahdissa. Hih!

2 älähdys(tä):

Heli kirjoitti...

Sini. New Kids On The Block. Huhhuh.
Mitä kuuluu, muuta kuin blogia? Mä kävin kurkkaileen, kerrankin aikaa hetki nettailla. Jaksat kirjoittaa arvostettavan paljon, mä paljon vähemmän.
Helsingissäkö sä nyt jossain vakityössä? Ja mikä se työ nyt sitten oikeastaan on, mä en päässyt entryistä käsitykseen.
Kilometrikommentti. Lisää voi lukea, tiedät sinä mistä.

IntellektuElli kirjoitti...

Ne oli oikeesti hyviä sillon joskus.. Hamassa nuoruudessa. :) Vaikka en mä silloin musiikista mitään tajunnu, siskot kuunteli ni mäkin kuuntelin. :D