maanantai 4. elokuuta 2008

Opettelen vielä pukemaan...

Viikonloppu meni mukavasti kavereiden kanssa. Perjantaina vietettiin tyttöjen iltaa itävaltalaisen viinin ja Guitar Hero 3:n merkeissä. Tuli veivattua kuutisen tuntia putkeen kitaraa - toivottavasti naapureita alkoi ärsyttämään! Hähää.

Lauantaina piti istua kotona, mutta kaveri soitti ja pyyteli mukaansa syömään ja siiderille, kun mieskin oli reissussa. Mä olen huono kieltäytymään. Tuli kuitenkin vähän kiire kun siinä tiskailin illalla ihan rauhassa ja huomasin yhtäkkiä, että perhana, kello on jo puol kasi, pitää juosta pysäkille. Nopeasti vaihdoin toisen paidan päälle ja läksin kävelemään. Matkalla pysäkille huomasin, että paita olikin menny nurinpäin päälle, siis saumat ulospäin törröttäen. Yritin ettiä jotain pusikkoa, missä olisin käyny vaihtamassa sen oikeinpäin, mutta siinä pihapiirissä aina liikkuu jotain kersoja ni en sitten kehdannu. Sieltä olis kuitenki joku eksyny samaan puskaan ja sit juossu kertomaan äidille, että tuolla puskassa on joku viuhahtaja. Aattelin, että käyn sitten Kampin vessassa vaihtamassa ni ei tarvi kauheesti hävetä. No tottakai Kampissa oli julmetun pitkät vessajonot ja kaverikin odotteli jo siellä ovella. Onneks sain kaverilta neuletakkia lainaks siks aikaa kun käveltiin siellä kaduilla ja kävin sit ravintolan vessassa kääntämässä paidan. :)

Ihan hauska viikonloppu. Tais kesä loppua siihen, tänä aamuna ainakin oli pirun kylmä ja kostee. Vettäkin sataa taas ku Esterin ahterista. Kaipa tässä voi jo alkaa henkisesti valmistautumaan syksyyn ja talveen. Kohta voi ostella jo kivoja syysvaatteita. Jee. :)

0 älähdys(tä):