torstai 20. marraskuuta 2008

Lunta tulvillaan..

..on raikas talvisää.. Melkein teki mieli rallatella aamulla töihin lähtiessä. Kirkkonummella oli satanut yön aikana lunta ja satoi vielä aamullakin. Maa ei ollut kokonaan valkoinen, mutta kyllä siitä hyvä mieli tuli! Tämä antaa toivoa, ehkä tänä vuonna saadaan valkoinen joulu. Pretty please?

Käväisin aamulla ortopedin luona näyttämässä tota surullisenkuuluisaa polvea. Noh, polvilumpiossa ei ilmeisesti ole vikaa mutta sen sijaan tuo nivelside ja nivelsidepussi (mä en nyt ihan tarkkaan muista näitä enkä tiedä oikeita lääketieteellisiä termejä) ilmeisesti jotenkin vaurioituneita ja rutisee julmetusti. Epäili myös että kierukassa olis jotain, kun tuntui vähän siltä. Piikin lykkäs polveen, vähän puudutusainetta ja kortisonia. Jos ei helpota parin viikon sisään ni sit pitäis mennä magneettikuvaan, josta pitäis sit selvitä vähän enemmän. Tällä hetkellä sattuu taas kävellessä. Lääkäristä lähtiessä oli ihan sellanen mukavanoloinen. Huoh.

Mutta ei se mitään. Enää kuukausi ja 4 päivää jouluaattoon!!! Pitää alkaa pikkuhiljaa ostelemaan (ja miettimään) joululahjoja. Valitettavasti en hirveesti ehdi omassa kämpässä aikaa viettää, siinä näyttää nyt vielä jonkun aikaa kestävän ennenkuin pääsen muuttamaan. Mutta lattiakaivo on nyt vaihdettu ja odottelen milloinka kummisetä pääsee laittamaan vesieristeet ja sittenhän pääseekin jo laatottamaan. Jeeee!!!

0 älähdys(tä):