maanantai 10. marraskuuta 2008

Musiikki-Marraskuu

Pientä päivitystä taas polvesta: kävin uudestaan lääkärillä kun tuo polvi viime viikon aikana muljahteli kolmeen kertaan, eli siis meni jotenkin sijoiltaan. Lääkärisetä käänteli ja väänteli ja totes sitten että taitaapi tuo polvilumpio liikkua vähän liikaa ja siitä aiheutuu tuo muljahtelu. Ortopedille joudan ensi viikon torstaina, katsotaan mitä ortopedisetä sanoo. Leikkaukseen en kovin mielelläni menis mutta se taitaapi olla ainut vaihtoehto jos tuo muljahtelu jatkuu. Jos ei leikata niin tuon muljahtelun seurauksena nuo kudokset voi vaurioitua pahastikin - riippuen tietysti siitä muljahdustilanteesta (mä olen selkeästi nyt ihastunut tuohon sanaan, mutta se kuvaa sitä niin hyvin!).

Onneksi sentään poloista ilahdutetaan pimeinä marraskuun päivinä uudella musiikilla. Tai no, uudella ja uudella, Josh Grobanilta (!!!!!) ilmestyy kokoelmalevy ja siihen on sisällytetty pari uutta biisiä. Tottakai se pitää hankkia. Muiden levyjen seuraksi etteivät tunne oloaan hylätyksi. Miekkonen on kai myös levyttämässä ihan uutta matskuakin ja ens vuonna voi sitten sitä levyä odotella - samoin kuin uutta konserttikiertuetta Euroopassa! Jeiiiiii!

Toinen uutuus on tämän vuoden American Idol -voittaja David Cookin ensimmäinen virallinen levy. Onhan se kai jo ennen Idolia levyttäny jotain omakustannelevyjä mutta tämä on nyt ihan isojen pomojen kanssa tehtailtu ja kuulostaa oikkeoikke hyvältä. Mä en itse asiassa aiempia American Idol -kisoja edes seurannu, tänä vuonna aloin huvikseni kattomaan eräs lauantai noita kisailuja kun telkkarista ei tullu muutakaan - ja jäin koukkuun kun kuulin David Cookin version Lionel Richien "Hello" -biisistä.
Aika perinteistä rokkiahan tuo on, mutta tykkään erityisesti tuon äänestä.

http://www.davidcookofficial.com/
http://www.myspace.com/officialdavidcook

0 älähdys(tä):