keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Surkea olo

Ei oo yhtään reilua! Polvikaan ei oo vielä parantunu ja nyt joku lenssukin yrittää minuun iskeä. Pari päivä oon aivastellu töissä, mutta arvelin sen vaan johtuvan jostain muusta. Tänään neän vuotaa ku Niagaran putous ja aivastelen solkenaan. Elämä potkii välillä. Ainakin mitä fyysiseen terveyteen tulee.

No onneksi on positiivisiakin uutisia; putkimiehet on vihdoin tänään hommailemassa mun kämpässä silleen, että kylppäriin pääsee tämän päivän jälkeen laittamaan kosteuseristeet ja laatottamaan!!! Pitää siis alkaa etsiskelemään pönttöäkin pikkuhiljaa niin pääsen ihan oikeasti muuttamaan omaan kotiin. :) Erittäin hyvä uutinen. Toki tässä nyt menee vielä pari viikkoa, mutta onhan tämä nyt selkeästi valoa tunnelin päässä. :)

Viikonloppuna pitäisi lähteä Haminaan siskon luokse kynttiläkutsuille ja jyvätonttuja väsäämään. Ja enää reilut 2 viikkoa Ateenan reissuun!! Tuskin maltan odottaa, näkee pitkästä aikaa monia kavereita, joihin tutustuin olympialaisten aikana. Ajattelen positiivisesti ja jammailen David Cookin uusimman levyn tahtiin. Mr Sensitive. Jei.

0 älähdys(tä):