maanantai 24. marraskuuta 2008

Winter Wonderland

On kyllä niin jouluinen maisema tällä hetkellä. Vaikka tuolla kinoksissa könyäminen vähän ärsyttää, tuo valkoinen lumivaippa kyllä silti lämmittää mieltä. Turha toivo tietysti että nuo lumet kestäis jouluun saakka, loppuviikoks on luvattu jo sen verran lämmintä keliä että tuskin kovinkaan paljoo jää jäljellä. Muutamia pikku lumipaakkuja sinne tänne. Ainakin täällä Helsingin seudulla. Huoh. No pitää nauttia tästä niin kauan kuin voi.

Viikonloppu meni mukavissa merkeissä, läksin perjantaina siskon kyydissä Haminaan. Käytiin juhlistamassa kaverin synttäreitä (kaipa minäkin voin jo häntä kaveriks kutsua?) ja tuli sitten hoilattua Singstaria siinä ohella. Singstarin mukaan ollaan siskon kanssa "tähtiainesta". Siintääkö seuraavat Idols-karsinnat silmissä? ;) Heh, ei toki. Lauantaiaamu alkoikin rivakasti siivoamisella, sisko leipoi muffinsseja ja teki voileipäkakun iltapäivän kynttiläkutsuja varten. Tuli tilattua hieman kynttilöitä ja somisteita omaan kämppään. Lupauduin järjestämään keväämmällä omat kynttiläkutsut, eli kaikki kynnelle kykenevät tervetuloa. :) Illalla tehtailtiin vielä muutamat jyvätontut.

Joulufiilis nousee pikkuhiljaa. Eihän tässä ole enää kuin kuukausi jouluaattoon! Pitäis varmaan ihan oikeesti alkaa ostelemaan joululahjoja. Taidan kyllä itselleni ostaa pinkit Reinot, ne oli kyllä niin söpöt! Tai no, saa nyt nähdä. Kaipa niitä nyt jonku aikaa vielä saa. Pitäis asunnollekin ostaa vielä sohvaa ja kirjahyllyä ja keittiöön ruokailukalusteita.. Rahanmenoa ei voi kestää. Pitää varmaan lotota viikonloppuna, 6,4 miljoonaa vois olla ihan mukava joululahjaraha. Voin mä sen kyllä muutaman muunkin kanssa jakaa, en mä noin isolla rahakasalla mitään tee. :) Jos nyt sen verran että sais lainat maksettua..

I'm dreaming of a white Christmas
Just like the ones I used to know
Where the treetops glisten,
and children listen
To hear sleigh bells in the snow

I'm dreaming of a white Christmas
With every Christmas card I write
May your days be merry and bright
And may all your Christmases be white


0 älähdys(tä):