keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Doggy day-care

Meidän toimistosta tulikin täks päiväks koiraparkki. Eilen joku naapuri soitti, Urho ei sittenkään ollut kovin rauhallisesti kotona vaan ulvoi ja mekasti siellä itsekseen ja kaipa ne naapurit sitten jonkun verran häiriintyi moisesta. Noh, sovittiin sitten että tuon Urho-pojan toimistolle, jos se vaikka täällä olis sillain rauhallisesti.

Vähän jännitti aamulla kun piti lähtee bussipysäkille. Urho ei varmaankaan ikinä ole matkustanut bussilla ja tuo kaduilla käveleminenkin on vähän tuskaa koiran hyppelehtiessä siksakkia. Täytyy kyllä taputtaa koiraa päähän, sen verran hyvin tuo bussimatka meni. Urho tosin tais olla vaan kauhusta kankeena ja sen takia oli niin rauhallinen. Siinä se jäpitti mun penkin alla koko matkan ajan ja nätisti hyppäs ulos kun tultiin Kamppiin ja ihan silleen hyvin päästiin Kampin läpi vielä toimistollekin.

Kävikin niin mukavasti, että Urho sai pomon koirasta seuraa. Ei niistä kyllä mitään leikkikavereita tullu, Peppi on vähän rauhallisempi ja sen verran isompi, että Urho taitaa hieman pelätä. Mutta ihan hyvä citykoira tuosta vielä tulee. Selkeesti. :)

0 älähdys(tä):