tiistai 23. syyskuuta 2008

Keinoemo

Urho-poika tuli täksi viikoksi Espooseen mun hoiviin. Urho on siis 1v ja 3kk vanha kääpiösnautseri. Raisun ja Riesan toinen osapuoli (arvatkaa kumpi?) on itse asiassa ollut hyvinkin kiltisti käyttäytyvä pikkupoju. Urho ei siis ole tottunut olemaan yksin, joten hieman pelotti, että mitä se saa mun kämpässäni aikaiseks yksin ollessaan. Kovasti se eilen aamulla jäi oven taakse kitisemään, kun läksin töihin. Kotiin tullessa yritin pälyillä ikkunoista, et näkyykö jotain, mut verhot ainakin oli paikoillaan eikä se mitään muutakaan vahinkoa ollut tehnyt. Frendien DVD-boksit oli siirtyny 20cm mut mitään kulmia ei oo pureksittu. Elviira on hoitanu sen homman jo vuosia sitten..

Pientä jännitystä oli eilen ilmassa, kun lähdettiin lenkille heti kotiin tultua. Niittykummussa on koirapuisto, jonne vein Urhon juoksentelemaan. Tottakai viiden aikaan siitä kävelee ohi muitakin ihmisiä, joten Urho yllättäen meni vähän sekaisin.. Ja vielä enemmän kun pari muutakin paikallista koiranomistajaa päätyivät myös koirapuistoon. Keski-ikäinen pariskuntansa toi pyjamaan (oikeesti) puetun vinttikoirapentunsa, onneks menivät sinne aidan toiselle puolelle. Se vinttikoira nimittäin sekos ihan täysin. Molemmat koirat ensin jähmettyi tuijottamaan toisiaan, ja sen jälkeen vinttikoira alotti ihan järjettömän juoksurallin. Se siis vaan juoksi kehää ihan päättömänä ja teki sit aidan viereen äkkipysähdyksiä. Urho seuras vierestä ihan ihmeissään. Mutta pääsipä se itekin siinä ihan reippaasti juoksentelemaan ja kun juostiin vielä rappuset ylös niin se olikin muutaman tunnin ihan rauhallisesti sisällä. Kunnes piti lähteä uudestaan pissalenkille.

Muutoin en valita tästä pienestä riesasta, hauskaa kun on kotona tuollainen karvainen kaveri. Ainut vaan että pitää herätä puol tuntia normaalia aikasemmin, kun pitää käydä Urho kakittamassa ennen töihin lähtöä. Ja Urholle se kakkapaikan löytäminen on NIIIIIIIIN hankalaa. Ihan uskomatonta. Noh, onneks sillä on nyt molempina aamuina ollu niin kova hätä ettei oo tarvinnu sentään sitä puolta tuntia ulkona kärvistellä ja odotella, että tuleeko ja millon tulee. :D

Jaa niin, sälekaihtimet asennetaan 3.10. klo 9 aamulla. Jippii! :) Tässähän alkaa kohta olla ihan oikeesti sellanen tunne, että pääsee omaan asuntoon.

0 älähdys(tä):