keskiviikko 3. syyskuuta 2008

"Veronpalautukset"

Vuoden verran olen vääntänyt kättä irlantilaisten kanssa veronpalautuksista. Ennen Irlannista lähtöä sain kuulla, että on mahkut saada maksettuja veroja takaisinpäin joten tottahan toki läksin kokeilemaan.

Aikamoista huijausta tuo palvelu joka nuo veronpalautukset hoitaa. Kun ensimmäisen kerran otin yhteyttä asian tiimoilta, he lupasivat "kyllä, kyllä, kaikki verot saat takasin, 1200e". Sitten alkoi souvaaminen papereiden kanssa. Taisin lähettää ne ainakin kolmeen tai neljään kertaan normipostin kautta ja pariin kertaan faksilla ennenkuin he viimein vahvistivat, että nyt on kaikki tarvittavat dokumentit perillä. Jossakin vaiheessa tuli viestiä, arvio veronpalautuksista: 239e. WTF!?!?!?!?!

Eilen lähettivät taas uutta viestiä, että nyt olis shekki ja kaikki valmiina, laitatko tilinumeron. Palautukset 149e, joista perivät käsittelykuluja 60,50e. Ja vielä 15e tilisiirtokuluja. Toisin sanoen vuoden kestänyt tappelu tästä asiasta tuottaa mulle 73e. Kannattiko? Ehkä ei.

Laitoin kyseisellä firmalle palautetta. Melko kitkerää sellaista. Saatan vaikuttaa hieman rahanahneelta, mutta kuka oikeasti tappelee vuoden vain saadakseen 73 euroa???? Sapettaa. Ja reilusti. %&##+!!!!

0 älähdys(tä):