torstai 11. syyskuuta 2008

Stressilenssua ilmassa

Näköjään käy tuo remontti aika mukavasti kunnon päälle. Rakkaalla siskolla meni selkä jumiin ja itselläni selkä- ja polvivaivojen lisäksi iski sunnuntai-iltana oikein haipakka lenssu. Tai itse diagnosoin sen stressin aiheuttamaksi. Noin tunti sen jälkeen kun olin päässyt "työmaalta" kotiin, käynyt suihkussa ja tehnyt sapuskaa, alkoi julmetunmoinen palelu ja kuume noussut reippaaseen 38 asteeseen. Siinä ei kuulkaas paljon naurattanut, kun kyyhötti sohvalla ja hädin tuskin onnistui liikkumaan omaan sänkyynsä.

Pari päivää kotona teki kyllä ihmeitä. Nyt alkaa taas riittämään energiaa seuraavaa koitosta varten. Ehkäpä tämä viikonloppu ei ole ihan NIIN rasittava kuin tuo edellinen. Viikko sitten joutui kuitenkin juoksemaan niitä portaita eessuntaa ja raahaamaan kaatiskamaa jne. Tänä viikonloppuna vuorossa on lähinnä maalaushommia. Jee.. Makkari ja olohuone onkin varmaan jo tämän viikonlopun jälkeen valmiit. Kylpyhuoneen remontti taitaapi viivästyä jonkin verran.. Riippuu nyt taloyhtiöstä että miten homma etenee. Huoh.

2 älähdys(tä):

Anonyymi kirjoitti...

Joo, on se kumma miten ammattinimikkeet määrää sukupuolen! Oikeestaan Lassella ei siis olis asiaa "Liisojen" hommiin ja onko kiva kun valtiolla on vaan virkamiehiä?? :O kiva et remppa on edenny, mäkin hankin uuden maton ja kohta saan varmaan pari kuvaa seinälle... -Eltsi

IntellektuElli kirjoitti...

Nii-ih. Lappulasset baanalle ja virkanaiset valtion leipiin. Tasa-arvoa pitää olla.