lauantai 6. syyskuuta 2008

Remontti-Reiska

Nyt se on alkanut! Nimittäin remontti! Ja kroppakin sen tuntee. Alotettiin eilen repimällä alas kaikki kaapit. Sisko ja miehensä kävivät myös hakemassa IKEAsta laminaatit ja kanniskeltiin sitten siskon kanssa kumpikin 190kg laminaattia mun kolmannen kerroksen asuntoon. Kävi tosin hyvin kuntosalireenistä kun juoksenteli eilen eessuntaa kantamassa kamaa ylös ja tuoden remppajätettä alas peräkärriin.

Tänään tehtiin aamusella kauheella kiireellä reissua Kirkkonummen pienjäteasemalle ja heiteltiin ne kaapinjämät pois. Sitte takasin kämpälle purkamaan kylppäristä loput, sieltä piti kantaa vielä turkasen painava amme alas ja kaatikselle. Vähän kävi selän päälle, lankomiehet onneks kävivät keskenään heittämässä sen kaatikselle edellisen asukin jämäsohvan ja pesukoneen (jossa muuten oli vielä pyykit sisällä!!!!) kanssa. Iltapäivän puolella päästiin jo maalaamaan ja makkarin katto on nyt maalattu ja seinät pohjamaalilla!!!!!! Huomenna täytyy vielä ikkunalistojen vierustat maalata uudestaan ja alotella olkkaria. Hommaa siis riittää ihan mukavasti. Mutta perhanan hyvä fiilis kun oikeesti näkee miten homma on oikeesti edenny. Laitan kuvia jossain vaiheessa, kun on vähän enemmän näytettävää. Nyt se kämppä on vähän sellanen 'kalju'.

Kahden viikon päästä olis tarkotus asentaa keittiö ja sälekaihdinmiehet tulee varmaan samoihin aikoihin. Jos tästä nyt sais sitten ens viikonloppuna seinämaalit olkkariin ja makkariin sekä laminaatit lattiaan, vois sit oikeesti raahata sinne omia kamoja syyskuun vika viikonloppu. Kylppäriremontti taitaakin viedä vähän enemmän rahaa ja aikaa kuin mitä suunniteltiin, mut sitä täytyy murehtia sit rempan edetessä. Suuri kiitos jo tässä vaiheessa rakkaalle siskolle ja miehelleen, jotka nyt ajelivat Haminasta Kirkkonummelle remppaamaan ja tulevat myös ens viikonloppuna ja sitäkin seuraavana. Kaikki muutkin remonttitaitoiset ja -haluiset, ilmoittautukaa. Enköhän mä jotain hommaa teillekin keksi. ;)

0 älähdys(tä):