sunnuntai 18. helmikuuta 2007

'S Wonderful, 'S Marvellous!

Kavin sitten perjantaina shoppaamassa ja mun piti ostaa vaan se meikkivoide mut eksyin sitten taas vaihteeks HMV:lle, siis paikalliseen dvd-musa-liikkeeseen ja bongasin sielta Audrey Hepburn DVD-boksin, jota ma yritin metsastaa jo ennen joulua. Taa boksi oli viimeinen koko liikkeessa ja superhyperextratarjouksessa, joten sita EI VOINUT jattaa sinne hyllyyn. Ma olen nyt sitten kattonut kolme niista viidesta leffasta, ja taytyy tahan valiin todeta, etta kylla nuo vanhat klassikot on loistavia!!! Ihan erilainen fiilis kattoa niita verrattuna naihin uusiin leffoihin. Noissa klassikoissa on oikeesti jotain selittamatonta karismaa.

Ja nyt kun puhutaan Old Hollywood karismasta niin vaikka tuo boksi onkin vaan Audrey Hepburn -leffoja ni pitaa vahan hehkuttaa mieskarismaakin. Gregory Peck "Roman Holiday"-leffassa. Ei loydy tuollaista karismaa nykyajan nayttelijoissa!!! No George Clooney on aika lahella. :)

Edit: Piti ihan vaan vertailun vuoks laittaa George tohon alle. On siina kans charmia ja karismaa. On on. Melkeen yhta paljon ku Gregoryssa. George ja Gregory. Ma taisin just keksia nimet mun lapsille (jos ma niita joskus paatan alkaa tekemaan ja jos niista tulee poikia).

0 älähdys(tä):