maanantai 3. lokakuuta 2011

(Ei niin) ikävä lokakuu

Syksy ja lehtikeli! Melkein kuin VR:n syystiedotteesta. Olinpa tänä aamuna viksu ja vilmaattinen ja ennen kaikkea kaukaa viisas kun kipsaisin asemalle odottelemaan aikaisempaa junaa, joka tosin pysähtyy kaikilla Espoon asemilla, mutta joka jäi jumittamaan Y-junan edelle. Jos olisin ollut liikkeellä Y-junalla, olisi potuttanut, kun U-juna käkkii edellä. Nyt ei potuttanut, hihhii.

Odotin todella masentavaa viikonloppua lenssun kourissa kärvistellen - ja joo, olihan se räkäinen ja täynnä aivastuksia. Mutta mahtava ylläri myös könsikkäältä, joka torstaina oli saanut vartin aikaa päättää lähteekö Saksaan työreissulle. Ja tokihan mies näki tilaisuutensa tulleen ja yllätti lauantai-iltana koputtelemalla oven takana. Onneksi ei niin myöhään kuin yleensä, olisin muuten saanut sen kuuluisan paskahalvauksen. Eikä tuonut kukkiakaan, olivat kentällä jo ehtineet myydä kaikki. Ehdotti tosin, notta voi lähteä hakemaan niitä lähikaupasta, mutta en minä sitä enää ovesta ulos päästänyt. :) Tai no, pakkohan se oli eilen päästää, lähdin jopa saattamaan lentokentälle. Pieni ulkoilu teki itsellekin hyvää, kun oli jo useamman päivän läjinyt kotona ja seilannut sänky-sohva-sänky -akselilla. 

Joka tapauksessa aikalailla ihana alku tälle sateiselle ja pimeälle kuukaudelle. Ja ehkä tässä nyt jaksaa odottaa sen 2kk ja 3 päivää (enää!!!!!!), kun allekirjoittanut lähtee vaihteeksi sulostuttamaan (?) könsikkään elämää viikoksi Kaliforniaan. Awww ja ihquuu ja oksentakaa sydämiä - niin minäkin teen. ;)

0 älähdys(tä):