torstai 6. lokakuuta 2011

Movie Monday #3: Elämän menetetyt tunnit

Tämmöisiä leffoja ei ole onneksi tullut kovin montaa nähtyä, mutta aina välillä tulee jo kesken leffaa sellainen fiilis, että nakertaisin ennemmin käteni irti kuin jatkan kyseisen rainan katsomista. Tässä top 5 leffoista, jotka saavat vessanpöntön siivoamisenkin vaikuttamaan viihdyttävältä aktiviteetilta. 

Voi kauhistus. Kököt erikoistehosteet, täysin käsittämätön juoni, mitäänsanomattomat henkilökemiat... Tässä turhukkeessa ei ollut muuta hyvää kuin Ryan Reynolds rintakarvoineen. Pikkulinnut kertovat, että ne ovat muka suunnitelleet jatko-osaa tälle??? Onneksi tähän löytyi edes hyvä kuva.


Viime vuosilta tälle samaiselle listalle ovat myös kivunneet nämä kaksi ensimmäistä Twilight-leffaa, joista ensimmäisen kävin katsomassa silkasta mielenkiinnosta (virhe!) ja toisen solidaarisuudesta ystävääni kohtaan (toinen virhe!). Enempää en aio itseäni kiduttaa, loput jäävät katsomatta.


Klassikko. Äärimmäisen tylsä sellainen.


1. Gigli
Maailman turhin elokuva. Suoranainen elokuvauloste. Mitkään adjektiivit eivät riitä kuvaamaan, kuinka huono tämä tekele on. Suorastaan käsittämätöntä, että sekä Jennifer Lopez että Ben Affleck ovat kumpikin edelleen jokseenkin vakavasti otettavia tekijöitä viihdeteollisuudessa tehtyään tämän turhakkeen.

4 älähdys(tä):

Tiinanen kirjoitti...

Mun mielestä Green Lantern ei nyt ihan noin huono ollut, vaikka ei suinkaan mikään huippu pätkä.

Mahtavaa että oot lähtenyt mukaan Movie Mondayn haasteisiin. "Tylsä klassikko" -aihe on myös siellä jossain. ;)

IntellektuElli kirjoitti...

Aijaih, mä en ole selannu noita haasteita vielä niin pitkälle. Pitänee keksiä tylsän klassikon kohdalle sit joku muu. :)

Voi olla että ylireagoin Green Lanternin kohdalla, mutta se toteutus vaan tökki jotenkin niin paljon, tai ehkä se oli vaan ne karmeat vihreät digitaalipuvut ja hei, miks Ryan Reynoldsin silmien väri piti muuttaa siniseks??? Nämä kaikki on niin hämmentäviä. I stand by my choice. ;)

Anzi kirjoitti...

Gigli oli katsomiskokemuksena suorastaan kivulias. Kammottava elokuva, kaiken kaikkiaan.

IntellektuElli kirjoitti...

Gigliä vois käyttää elinkautisvankien kiduttamiseen.