tiistai 11. lokakuuta 2011

Leffaviikonloppu

Ihan tällä leffateemalla jatkaen (en ole muuttamassa tätä leffablogiksi, ei tarvitse hätääntyä), tuli pitkästä aikaa käytyä ihan teatterissa katsomassa leffoja jopa kaksin kappalein.

Perjantaina käytiin hyvän ystävän kanssa ensin syömässä, sen jälkeen katsomassa Crazy, Stupid, Love. ja vielä leffan jälkeen viinilasillisella ja tuhottiin myös kannullinen sangriaa. Tuon leffan olen halunnut nähdä jo pidemmän aikaa, traileri oli jo sangen viihdyttävä ja antoi odottaa perinteistä romanttista komediaa, mutta tämähän oli lähinnä draamakomedia, jonka keskiössä on keski-ikäinen pariskunta avioeron partaalla. Paljon sympatiapisteitä, hyviä nauruja ja myötähäpeän tunteita herättävä elokuva. Hauskana sivuhenkilönä vielä Josh Grobanin esittämä äärimmäisen ärsyttävä lakimies kammottavalla sivujakauskampauksella (kuinka paljon lakkaa on jouduttu käyttämään, jotta ne kiharat on saatu kuriin). 

Suosittelen miehille, naisille, pariskunnille, sinkuille, teineille. Tämän voi oikeasti käydä katsomassa sen paremman tai komeamman puoliskon kanssa. 

Toinen viikonlopun leffa oli Horrible Bosses. Tätä olisi voinut odottaa DVD:llekin, mutta päätettiin könsikkään kanssa lähteä viettämään deitti-iltaa sen sijaan, että käkitään taas koko viikonloppu allekirjoittaneen kämpässä. Juoni: kolme kaverusta tykkäävät muuten työstään, mutta pomot ovat mulkeroita. Yksi kaveruksista saa idean tappaa pomot, ja suunnitelma pannaan toimeen. Yllättäen kaikki ei mene niin kuin pitäisi.

Tämän kautta on muuten aika hyvä käsitellä omia työpatoutumia. Toimii. Ja hei, jos Kevin Spacey on mukana näyttelijäkaartissa niin se on merkki siitä, että tämä kannattaa nähdä.

0 älähdys(tä):