keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Movie Monday #2: Rakkain elokuvahahmo

Jatketaan nyt samantien, kun tätä tuli jo hieman mietittyä ja tässä nyt on hieman luppoaikaakin kirjoitella. Pitäisi siis löytää rakkain elokuvahahmo, tai joku sellainen joka merkitsee minulle paljon. Speksit löytyy täältä

Tämä hahmo ei nyt sillä tavalla rakkain ole, mutta päädyin etsimään lähinnä sellaisen hahmon, johon voin samaistua. Hahmo, joka on normaali, tekee virheitä, koheltaa kuten me kaikki eikä ole ulkomuodoltaan missi vaan tavis. Jaa kuka? No Bridget Jones tietysti.

Bridget on samanlainen kuin me kaikki tavisnaiset. Hieman pullea, hömppä, etsii sitä oikeaa, mutta sortuu vääriin miehiin, ehkä hieman yksinkertainen, mutta henkilö, josta on todella helppo pitää. Vaikka kuinka pidänkin kahdesta ensimmäisestä Bridget Jones -leffasta, toivon ettei studiopomot lähde tekemään toista jatko-osaa. Annetaan Bridgetin ja Mark Darcyn pitää se onnellinen loppunsa.




2 älähdys(tä):

Tiinanen kirjoitti...

Muistaakseni kolmannesta BJ-leffasta on kovasti huhuttu vuosien varrella, mutta en tiedä onko sellaista oikeasti ryhdytty tekemään. Tykkään myös kovasti näistä molemmista elokuvista, ne jaksaa aina viihdyttää. Kirjatkin on tosi hyvät, vaikka leffat ei niitä kovin uskollisesti noudatakaan. :)

IntellektuElli kirjoitti...

Luin ihan saman jostakin, olisko ollu Empire-lehti kesällä tms, juonena olisi Bridgetin ja Darcyn lapsentekoyritykset, ja koska siitä ei tule mitään, Bridget yllättäen taas sortuu Cleaverin niljakkeeseen. Peruskomediana varmaan toimii, mutta jotenkin ahdistaa ajatus, että tehdään kolmas elokuva, joka toistaa täysin samaa kaavaa kuin kaksi edellistäkin.